Projecten

Dekking

Fiberwave levert straalverbindingen in het gebied Zoetermeer-Lansingerland. Daarnaast hebben we ook dekking in het gebied rond Moerkapelle en Zevenhuizen. Het dekkingsgebied breidt zich continu uit. Hieronder treft u in ieder geval een indicatief dekkingsgebied aan.

De kosten van dit product zijn €65,- excl BTW maandelijks voor een normaal zakelijke aansluiting. Voor grotere aansluitingen met meerdere gebruikers zoals campings, jachthavens, scholen etc waar de verbinding ook kan worden weder verkocht gelden andere tarieven, onder andere om capaciteit te garanderen in deze situatie.

Daarbij komt een eenmalige setup voor de installatie van de antenne.  Deze kosten worden bepaald tijdens de vooropname in goed met onze installateurs. In sommige gevallen kan dit duurder uitvallen, bijvoorbeeld als er bijzondere constructies moeten worden toegepast. Denk aan het creëren van een doorvoer door het dak of een inpandige route via kabelgoten, indien deze niet aanwezig zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een straalverbinding op uw locatie? Neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak om in goed overleg met u te bepalen welke werkzaamheden nodig zijn om de zender te plaatsen.