Glasvezel / Ethernet / IP / snelheid / stabiel / synchroon

Met Ethernet IP-VPN over een glasvezelverbinding koppelen wij uw kantoor, eventueel andere vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar. Er kan dan eenĀ  betrouwbaar, kosteneffectief netwerk voor data en spraak (VoIP) worden opgebouwd. Hiermee profiteren uw medewerkers bij ethernet over glasvezel van de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken. U maakt zo optimaal gebruik van toepassingen die het uiteindelijke doel waar maken. Een tevreden medewerker die overal en snel met de juiste middelen aan de slag kan.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw medewerkers te voorzien van een IP-VPN die wij leveren vanuit 2 koppelingen in Rotterdam en Zoetermeer. Tussen deze 2 Datacenterlocaties hebben wij de mogelijkheid om uw onderneming te ondersteunen met een Twin Datacenteroplossing. Hiervoor gebruiken wij WDM technologie met snelheden tot 10 Gbit/s.

Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat.

Uw locatie kan ook zeer interessant zijn als wij deze mogen ontsluiten met glasvezel, waarbij wij in goed overleg een afspraak maken voor de plaatsing van een zender op uw dak. Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor snel en betaalbaar internet voor gebruikers die geen beschikking hebben over voldoende bandbreedte. Voor meer informatie met betrekking tot dit model check hoog gebouw. Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Glasnet Zoetermeer

 

Fiberwave is tevens een leverancier op het Glasnet Zoetermeer wat dekking heeft op vrijwel alle bedrijventerreinen in Zoetermeer. Door het collectieve karakter zijn de tarieven erg aantrekkelijk.

 

Meer informatie

Regio Glasvezel

 

Fiberwave is partner van Regio Glasvezel. Hierdoor kunnen we diensten leveren op alle netwerken van Regio Glasvezel.

Regio Rekam

 

Fiberwave is partner van Rekam. Hierdoor kunnen we diensten leveren op alle netwerken van Rekam. De focus ligt hierbij voornamelijk op zakelijke aansluitingen.